Nästintill färdigpackad. Sitter och väntar på mamma och pappa, de skulle bli lite sena. Inte mig emot, jag var ju inte riktigt klar. Men nu, nu är jag nästan det. Har lite kvar, lite porslin som står i diskstället som ska med till syrran, och lite andra smågrejer. Men annars är jag klar. Färdig med Norrliden. Känns.. Bra! Kommer sakna min grannar dock, bättre än de jag har nu lär jag aldrig få.

Men ja. Rensat har jag gjort. Rensat och kastat och slängt. Det sista att åka ner i sopsäcken var min gamla "hemligt"-låda. Den där jag sparat allt från högstadiet, alla kärleksdikter, alla elaka brev, texterna om hur äcklig jag var. Allt smärtsamt på en och samma plats. Den lådan har följt med, från mamma och pappa, till Marcus, tillbaka till mamma och pappa och sedan hit. Men här tog resan slut. Här tog det stopp, för i den här lägenheten har jag vuxit. Jag har vuxit och utvecklats och kommit över. Jag har inte glömt (en kräfta glömmer aldrig), men jag har kommit över. Förlåtit. Lagt det bakom mig.
Så idag slängde jag lådan. Och det kändes bra, riktigt bra!

Nu ska jag packa det sista. Gå ut med lite skräp till soprummet. Sedan ska jag flytta, och imorgon blir det jobb. Sedan, efter jobbet, då åker jag till Oskarshamn. Äntligen :)

Tjing!