Yes indeed. Håller på och packar väskan, tidigt imorgon bitti bär det av mot Kalmar för att flyga vidare till Sthlm och sedan Östersund med slutstation Åre. Kommer blir helt fantastiskt underbart att spendera fyra hela dagar helt själv med min kärlek, som jag längtat efter detta.
 
Har för övrigt semester för tillfället, vilket känns jäkligt konstigt men ÅH SÅ SKÖNT! Har varit ledig i fem dagar än så länge, och det är fyra dagar kvar. Helt sinnes vad jag har vilat. Sovit och läst och tränat och umgåtts med folk och hunnit med optiker och frisör och grejer. Lycka liksom! Jag kan nog bli ganska bra på det här med semester jag också, så länge det finns folk att umgås med iallafall!
 
Vi köpte en cykelpump häromdagen, så igår pumpade jag cykeln och vad jag har saknat den. Har gett mig ut på vägarna både igår och idag och det känns fantastiskt, känns lite mer som att Oskarshamn faktiskt är min hemstad nu när jag cyklar i den också. Gå/åka buss/köra bil gör man ju i vilken stad som helst, men cyklar på sin egen cykel gör man ju oftast bara hemma.. Så det är riktigt gutt faktiskt! (Trots alla tvåhundra backar överallt!).
 
Men så är det alltså. Var hos frissan igår och klippte mig, och fick till en lugg när jag var där. Det har jag inte haft sedan första terminen på högskolan (2009 närmare bestämt), och det är ovant än så länge. Men jag är nöjd, det blev rätt najs faktiskt!
 
Nu ska jag fortsätta packa och hänga upp tvätten åde, sedan är det bara vänta tills Jonas kommer så vi kan åka bort och käka och dumpa Attack-kisse 2000 hos svärisarna.
 
Tjingeling!
 
Lugg åde :)