Brolle var awesome och söndagen spenderades sedan med fina flickor! På kvällen åkte jag upp till min kära för myskväll innan det bar av till Kolmården på måndagsmorgonen.
Fina och häftiga djur, massa prat och skratt, jobbiga föräldrar till söta barn, fin utsikt från hotellet, egentid med min kärlek.. Ah, det var så bra så bra!

På tisdagen hälsade vi på vargarna och Bamse som vi missat första dagen, sedan tog vi en sväng på Tropicariet innan det bar av hemåt. Kaffe hos svärisarna och sedan Allsång och matlagning med grabbarna på gården.

Fantastiskt fina dagar, dock går tiden alltid alldeles för fort när man har det bra. Ville som vanligt inte åka hem igårkväll, men jobbet väntade i morse så det var inte mycket att göra åt saken. Fick åka bussen gratis iallafall och slocknade som en sten när jag lagt mig.

Idag var det alltså jobb som gällde och jag förvånade mig själv genom att lyckas med goda egengjorda köttbullar (skön variation från ICAs brosk-fis-bullar)! Väl hemma var det dags för matlagning igen, men jag tog visst vatten över huvudet. Lyckas skära mig på crème fraîche-burken så tummen blev röd. Meen, whattodo liksom, äta bör man annars dör man heter det ju ;)

Nu ska jag diska lite och plocka upp tvätten, sedan väntar gymet på mig! Imorgon blir det jobb igen och sedan är det fredag och då kommer Jonas.

Tjingeling!