.. borde jag packa nu. Det gör jag inte. Eller jo, det gör jag, jag flänger lite fram och tillbaka och packar och städar samtidigt. Multitasking kallas det. Det stod i iForm som jag fick häromdagen att det inte är sådär superduperbra att multitaska. Man tappar tydligen fokus då. Och det är väl sant, men i det här fallet är det alldeles för mycket att göra för att inte multitaska. Faktiskt!

Kvällen spenderade jag med mina favoritkillar Robert och Rasmus. Mys var det, som vanligt med de där två. Vi tittade (eller ja, jag och Rasmus tittade, Robert sov ^^) på Gullivers resor med Jack Black. Mucho sevärd film för er som inte sett den :)

Annars har jag nog inte riktigt fattat att vi ska åka idag. Det är väl resfeber, jag tror inte att jag fattar på riktigt förrän vi är på planet på väg till Egypten. Jäkligt gött ska det bli i alla fall, jag och världens bästa syster. Och vi är så jävla värda det här, båda två.

2011 har gått i ett flygande fläng. Sista delen av idrotten avklarades i januari, vi var i Storlien och åkte skidor och jag skrattade konstant (förutom när jag allvarligt funderade på att avliva vissa) i en vecka tillsammans med ett av de härligaste gängen jag vet. Vinter/våren satte även en vänskap på prov när kärlek blev inblandad och bortsvept, och känslorna flög åt olika håll. På våren spenderades en helg med mams och syster i Gbg där vi gjorde Liseberg osäkert - underbart! Jag hade en fantastisk studiegrupp där jag kom överens med alla, hade sjukt roligt och lärde mig massor. C7 i mitt hjärta för evigt! Det bästa på våren var när Yocke flyttade hem till Sverige igen. Då strålade alla solar i universum mot mig!

Sommaren började med sol och jobb, fortsatte med regn och jobb. Det var mycket fest, som sexparty mitt ute i skogen, födelsedagsfest, Sommarstrand, inflyttningsfest hos Jenn och Johan blandat med vanliga härliga utgångar. Jag var även på sista The Ark-konserten någonsin och lipade som en gris när de spelade sista Calleth you, cometh I. Ramlade fortfarande runt i känslor som rände upp och ner och ännu inte riktigt fått sin klarhet då. Sommar"lovet" avtackades med mina fina bonnar (hihihi) på Lammet och Grisen, en sjukt härlig kväll!

Hösten började och en ny kurs med den, en kurs där jag upptäckte att det faktiskt finns engagerade lärare på högskolan. Hamnade återigen i en grymt bra studiegrupp som fortfarande får mig att le 24/7. Hade en del dippar men fick hjälp upp av underbara vänner (vad skulle jag göra utan er?), både nya och gamla. Avslutade ett kapitel som hållit på alldeles för länge och lade kärleken åt sidan för en stund, där ligger den fortfarande.

Den riktiga vintern väntar jag fortfarande på, men den tid som förra året var täckt av snö har jag det här året ägnat åt massa filmtittande, korpen-fotboll, utgångar och plugg + umgänge. Har även börjat dra mitt strå till stacken för samhället, på ett enligt mig mycket bra sätt. Spenderade julhelgen hos bästaste Yocke och Mina, som fick mig att återfå tron på en fröjdefull jul. Tack, älskade ni.

Så, nu sitter jag alltså här.
26 december är det idag. Året är snart slut.
Det jag är allra mest glad över det här året är att:

- Jag har börjat spela fotboll igen. I korpen, helt underbart!
- Jag har lärt känna några människor som jag numera inte riktigt vet hur jag klarade mig utan tidigare. Som fyller mitt liv och mina dagar med så mycket lycka och kärlek (TACK Robert, Rasmus, Peter, Jimmy, Tess, C7, studiegrupp 4 och Ellen).
- Det är bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig ha älskat
- Yocke flyttade hem och Erik flyttade närmare igen.
- Älskade finaste brorsdotter Melizza och den tid jag får med henne!

Och sist men inte minst..
Jag har fått min syster tillbaka. Vi hittade tillbaka till varandra någon gång senvåren/försommaren. Och det är jag för evigt tacksam över, jag är lite mer hel nu när jag har henne! Sister's in arms <3

Så så är det.
För övrigt vill jag tacka alla er som alltid finns där för mig, ni som får mig att le även de gråaste dagar. Ni som kanske inte nämns så ofta men som alltid har en del av mig. Och även ni som nämns sådär sjukt ofta, som gläds med mig när jag är lycklig och hjälper mig upp när jag faller.
Ni är det bästa jag har.
Jag älskar er.


Avslutningsvis.
Året nyårslöfte:
Ta hand om mig själv mer. Jaget i fokus, på första plats. Att må bra, riktigt bra. På de sätt jag vet fungerar.
Det är löftet för 2012!

Ciao och ett jäkligt GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla!
<3


Life isn't about waiting for the storm to pass
it's about learning how to dance in the rain.