Ja, de sä' det, de som vet.
 
Det var ett tag sedan, ja. Och på detta tag har jag filmat de sista filmerna, skickat in dem, fått dem godkända, fått in alla poängen på Ladok OCH skickat in examensansökan. Så, nu är det bara att vänta. Och vänta. Och vänta.. 4-8 veckor skulle det ta. Blablablablä och återigen förbannar jag mig själv för att jag inte gjort skiten tidigare! Men allting har sin tid, det som sker det sker och sådär.
 
Annat som har hänt är att vi har haft besökt av Stockholmsdamerna. Vi körde en BigBrother-helg på Jungnergatan med allihopa och jävlar i havet vad roligt det var. Påsken var således grymt bra och ja, ni är bäst allihopa och det här får vi göra om snart!!!
 
Och sedan då.. Ja, inte mycket nytt här bortifrån. Påsklovet och en hel fritidsvecka är över, en lugn vecka med få barn och mycket roliga grejer. Vi har öst på och kört både tipspromenad, fångarna på fortet i hallen, grillat fisk, spelat brännboll och en målat en herrans massa teckningar. Lugnt och behagligt men nu saknar jag faktiskt mina vanliga huliganer lite, det måste jag erkänna!
 
Annars så lever livet. Fick hem schemat för sommaren idag och det ser fett najs ut. Jag som var rädd att jag skulle jobba rumpan av mig har fått inte mindre än 13 dagar ledigt i streck, och där ingår även min födelsedag. Så en liten resa någonstans i närheten är nog inte helt omöjlig.
 
Så ja, det var väl det. Tänkte mest meddela folket att jag lever och sådär. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan mysa ner mig med el gato i soffan med en film.
 
Haaaaaaaaaadee!
 
PUSS