Ja, banne mig. Jag är rätt slut just nu faktiskt. Flytt och utvecklingssamtal och fortbildning och möten och skriva på papper och fixa schema och ringa föräldrar och packa och ändra adress och tvätta. Med mera.

MEN! Det går framåt! Klassen går framåt och min ena lille gosse börjar reda sig lite. Planeringen är mer planerad än på ett tag, alla samtal är bokade och de flesta genomförda, mycket är nedpackat och om en vecka och en dag har vi äntligen nycklarna till huset. Om två veckor flyttar vi in - äntligen! 

Och efter jul kommer det lugna sig, då väntar en omstrukturering i schema och arbetsuppgifter. Det betyder mer lugn och mer ordning.

Så ja, trots att tiden springer iväg fortare än kvickt, så känner jag mig ändå på banan. Det känns som att mycket av jobbet börjar ge effekt (och helvete vore väl annars, med tanke på hur hårt vi jobbar!) på de flesta plan.

Fyra veckor kvar till jullov. Då ska jag traska runt i min egen värld, i mitt hus. Läsa. Pilla med inredningen. Få det hemtrevligt. Tjiho :)

(Och förresten har jag och min kärlek varit tillsammans i 22 månader idag. Det är lycka bara det!)

PUSS