Första blogginlägget klockan kvart i tolv. Det är inte ofta det händer. Men idag gör det det. Varför? Tja, för att jag helt enkelt har haft fullt upp idag. Jag funderar seriöst på att fortsätta ha dagarna så, skaffa mig ett liv helt enkelt!
Dagen började med frukost, sedan alldeles för långt snack med käre grannen. Måste ju säga att man blir förbannad, vilka idioter det finns. Gå vidare med detta, säger jag bara!
Sedan bar det av mot Basse, skickade in artikeln (som blev kääääss), och försökte plugga lite annat. Det gick sådär. Fick mail tillbaka av tre, cyklade hem och hämtade aktiveringskod, skickade in den och pluggade lite till. Med betoning på lite. Basse och jag satt mest och snackade när Carro stuckit.. :p haha.
Men sedan blev det fotboll med ett sjukt härligt gäng på Arena i alla fall, skrattade så jag grät ett antal gånger. Underbart när det är så :)
Cyklade hem till mams och paps, fick igång mobilen (till slut), fick ragger till mat och ja.. mådde allmänt bra. Lånade bilen hem så jag kan dona med systers present imorgon. Har ju nu nämligen en storasyster som faktiskt fyller 24 år imorgon. Det är kind of häftigt, faktiskt.

Men ja, har ikväll varit hos Jensa en sväng, en stund hos Carro och skypeat med Yocke. Trevlig kväll helt enkelt :)
Måste för övrigt säga att jag älskar LG's reklam på spotify. "Är den snabb då?!" "Snabb? Den är sjuuuukt snabb!". Haha så bra.

Äsch, nu ska jag gå och sova i alla fall, imorrn är det tvätt vid 07.00, sedan träna, sedan skola och så firande av syster på kvällen :)

Ciaaaaaaaaaao!