Jisses vad tiden går fort nu för tiden! På söndag är det 1 juni vilket betyder att jag och min kärlek varit sambos i ett halvår. Tiden går verkligen fort när man har roligt!

Annars är det idag två veckor kvar till skolavslutningen och jag är egentligen inte redo att släppa min grabbar, men jäklar vad de är väl förtjänta av ett långt sommarlov!

Livet trallar på rätt bra annars, denna veckans tre skoldagar har ägnats åt aktiviteter hela veckan, i onsdags sprang jag drottning Margareta-loppet och imorgon väntar umgänge med Lollo och Nowa-Li samt examens- och 25årsfest för lille Collebolle! Kommer bli toppen :)

Just nu ligger jag i min ensamhet och tittar på 2012, men det blir nog snart sängen för min del. Jonas jobbar och kissen sover så jag kanske skulle ta och gå och lägga mig. Tänkte ge mig ut på en promenad/joggingtur imorgon bitti när jag vaknar!

Något som är kind of irriterande är att mina nya telefon (som jag älskar, förutom detta) särskriver alla sammansatta ord. Sjukt irriterande är det faktiskt! I-landsproblem - check!!

Ciao!