Är så sjukt godissugen just nu. Antar att det beror på lika delar socker-beroende som nikotinbehov. Ska snart käka kvällsmat, väntar bara på att Johan ska komma hit. Han ska ju äta lite middag så då tänkte jag att jag tar min kesella + banan samtidigt. Och så en nicorette efter det, då borde det släppa. Faktiskt!

Än så länge har jag gått tre dagar utan att äta godis. Eller ja. Det är strongt av mig just nu eftersom jag på senaste har ätit det typ varje dag. Pluggmotivation, snabbt mellanmål (jag VET hur dåligt det är, men ibland har nöden inte haft någon lag) eller bara gött. Nu är det slut med det. Fredag-lördag är fine, men annars; nenenenenee.
Har även gått tre dagar (dygn) utan cigg. Fast, jag stoppar ju nikotinsuget med hjälp av tabletter istället. Men jag har tagit en mindre varje dag, det måste ju vara bra i alla fall? Yeahyeah. Det kommer, det kommer.

Har för övrigt ätit lunch ute tre dagar i rad nu. KANSKE borde skippa den grejen. Både för pengarna och hälsan, så att säga. Mest för pengarna. Jag kommer inte att vara rik för evigt.. Men igår åt jag i alla fall firre, det var gott somfan. Table 20 is the shit helt enkelt :)

Jaja. Kan Johan komma nuuuuuuuuu? :D