Ikväll, chill ute hos Jenn och Johan. Blir det trots halsontet, jag måste ju får umgås lite ändå :P Fast, det blir hemgång ikväll tror jag, för polackerna som är där och grejar med taket blev tydligen klara sent eller något. Vilket betyder att jag får sova på soffan (det gör mig absolut ingenting men..) och måste ha folk jag inte känner där. Och det gillar jag inte. Inte läskiga vuxna tak-läggarpolacker (nejdå, jag har inga fördomar). Näe, jag vet inte varför jag inte gillar det. Men det blir att sova hemma inatt!

Imorgon skulle jag ha arbetat i mitt anletes svett, men eftersom jag inte vill smitta ungarna (särskilt inte den unge som jag vet att jag skulle haft åtminstone en dag) och eftersom jag inte tror att jag pallar det, så sjukskrev jag mig. Sjukrådsvårdgivningen tyckte jag skulle göra det med.
Så istället blir det en heldag med plugg med Carro. Ska se till att åtminstone bli färdig med första delen av arbetet och läsa och sammanfatta det som ska vara till duggan. Så det så. Jag vet ju att jag kan vara produktiv om jag vill!

Söndag blir det nog en del plugg (eftersom jag ringde mig sjuk båda dagarna), och sedan på eftermiddagen ska jag passa min prinsessa några timmar! Det kommer bli awesome, hon är ju världens sötaste. Och eftersom hennes käre far, tillika min muppige bror, är en vandrande sjukdom just nu och hon har hållt sig frisk än, så tror vi inte att hon kommer bli sådär särdeles sjuk av mig heller. Bra där :)



Jag och liten på KRIS för ett tag sedan.
Snuttan var trött och saknade pappa!

Nu ska jag diska och switcha till mjukis innan Jenn och Johan kommer.
Allt detta görs med AiluCrash som soundtrack. Kan inte sluta lyssna på dem!

Ciao!