Åre var awesome. Och sedan sportlovet har det mesta funkat och trallat på, i de flesta avseenden. Jag tror att den där lilla (stora) solen som kommit fram de senaste dagarna har gjort sitt - må nu vädergubbarna ha fel så den stannar ännu längre. I love it! Allt blir faktiskt mycket lättare när den är framme!
 
Nationella prov nu igen och.. Ja, igår blev jag så förbenat överraskad och stolt över ungarna igen. Det händer faktiskt ganska ofta att de fyller mig med stolthet, och igår gjorde de det igen, särskilt en av mina. Jag såg något i honom som bara skymtat någon gång annars. Det var riktigt häftigt! Häftigt är också när man tänker hur mycket vissa av dem utvecklats sedan jag började där. Ungar som aldrig öppnade munnen har börjat prata, några som inte klarade av att vara i ett klassrum gör det nu som den naturligaste sak i världen, de som stenvägrade idrotten gör nu sitt allra allra bästa. Om det handlar om betyg, mognad eller helt enkelt våren (och slutet på mellanstadiet) vet jag inte, men kanske är det en blandning av det, och förhoppningsvis har jag en liten del med vissa saker att göra. Fantastiska ungar, de gör mig så sjukt jäkla stolt. ÅH vad de är duktiga!
 
Annars så har jag varit på anställningsintervju och fått ett nytt sommarjobb. Kommer sakna Lindebo massa (det gör jag redan av och till), eftersom det varit min trygga punkt de senaste somrarna. Men det ska bli spännande att testa något nytt, ett nytt ställe, nya barn, ny stad, ny personal. Det ska bli riktigt roligt faktiskt! Men, jag vidhåller fortfarande - jag kommer aldrig mer arbeta i en så bra personalgrupp som på Lindebo. That's a fact, men jag får leva med det. Jag är glad för tiden jag hade där, för allt jag lärde mig av både barn och personal och för hur jäkla roligt jag hade där!
 
OCH, icke att förglömma, i tisdags var vi och hämtade nya bilen and i love it!!! Haha, vilken känsla att köra den där blåa faran alltså. Det där är komfort, helt enkelt. Grymt!
 
Så så är det. Nu ska jag ut och traska lite för att insupa de sista av solens strålar och sedan blir det däck i soffan, idag är det torsdag och fuskbyggarna på televisionen. Me like a lot!
 
Puss och kram och skumma bananer