Ja, honom sitter jag och lyssnar på nu när jag sitter här. Är ända musiken som jag har på datorn nu, och jag orkar inte dra igång tuben, så det får bli så. Men det gör mig inte ledsen ett dugg, för han är så sjukt bra. Vad Herr Öst än säger så tycker jag det. Jag blir glad när jag lyssnar på honom, för det är ett gung i hans låtar som är svårt att slå. Så det så!

Annars blev det en sväng upp till Carro för att studera lite, och så kom Jens så vi satt och pratade en stund. Nyss gick både jag och Jensa hem, så nu blir det chill. Erik skulle nog komma förbi en stund efter han slutat jobbet, så han lär väl landa här efter tio någon gång. Men det blir bara en snabbis, för jag ska sova ganska tidigt. Ska träna imorrn innan skolan, skönt att komma igång med det igen, på riktigt!

Det blev lite inhandlat på staden idag. Ett par pjux, ett par byxor, vantar, penna till mig och nya till Carro, hennes var nästan slut och jag vet att hon behöver dem. Var inne hos Cissan och bokade tid för hårtvätt + massage och ögonbrynsplock + färg på måndag. Ska bli riktigt gutt att göra det, älskar när hon tvättar mitt hår. Hon jobbar ju på Gozzip och är en underbar och fantastiskt duktig frisör. Kolla in hennes blogg, där finns det många tips på olika produkter, frisyrer och liknande. Lätt värt det!
Cissi's blogg.

Men jahaja. Nu ska jag kolla bussar till morgondagens åkning, tog bussen hem från stan idag fast jag egentligen skulle tagit cykeln. Men jag tar den imorgon istället, och sedan får det vara slut med bussåkandet!

Ciao.