Ja, två grymt bra dagar har denna helg inneburit än så länge. Igår raceade jag ner till Kalmar, käkade och pratade med Jenn och sedan blev det bio. Slocknade i Vassmolösa och sov som en prinsessa hela natten. Idag har jag hängt med syster och Bobert, gått på stan och julmarknad och bara chillat i syrrans soffa med henne och katterna. En sväng på Maxi och sedan fest med ett par stycken från gamla plugg-gänget och.. Herrejisses vad jag saknat dem. Som jag skrattat ikväll! Tog bilen och körde hemåt när det började bli lite väl högljutt (vara bland folk som har så trevligt när man är nykter och de inte är det.. Det tär på öronen, haha!).
Så kul dock att träffa massa av dem jag tycker allra bäst om, i två dagar. Det känns riktigt bra och har fyllt mig med massa energi inför kommande veckor.
 
Imorgon blir också bra, jag och kissen ska packa och sedan bär det av till Oskarshamn med första flyttlasset. Får väl ta grejerna i omgångar eftersom jag är själv imorgon (kissen är inte världens bästa bärhjälp), för även om jag inte ska ha med allt så lär det bli mer än vad jag får plats med i bilen.. Haha mer än vad Jonas har insett också, tror jag! Hihi.
Men mys ska det bli, har längtat sedan vi bestämde oss i torsdags (fast egentligen ännu längre), så det ska bli så himla skönt att känna att jag bor tillsammans med den som jag vill dela resten av mitt liv med.
 
Frodo blir nog inte ledsen han heller, större lägenhet och sällskap ännu oftare nu när jag inte behöver lämna honom hemma i Mönsterås när jag åker bort en kväll. Fint som snus helt enkelt!
 
På tal om snus så har jag planer på att sluta. Jag vet inte när (dock hur!), men inom en ganska snar framtid ska det ske. Dels för att det äter upp min ekonomi (för det gör det) och dels för att det inte är ett beroende jag vill vara fast i. Vid den här tiden förra året hade jag hållt upp i typ 1½ månad, i slutändan blev det lite mer än fem. Så vi får se, helt enkelt. Det som sker det sker. Men rullar allt på som det gjort på senaste så ska det nog gå helt okej!
 
Så. Nu ska jag ta min kisse och min bok och däcka i sängen här i Mönsterås för sista gången på länge (kanske någonsin). Nattinatt!