Jag har haft ett problem ett tag. Typ i två månader. Eller tre. Äsch, på senaste tiden i alla fall så har jag fallit tillbaka i mina gamla vanor, de jag hade innan högskolan. De där när jag är en bitter kärring som stör mig på allt och alla. Är allmänt nere och trött utan anledning. Blir sur alldeles för lätt och som pendlar i humör som en jävla berg- och dalbana. Jag blir tillochmed irriterad på de där två som egentligen inte kan få mig irriterade, R&R. MEN nu har jag alltså hittat källan till problemet. Tror jag. Jag tror att jag har förstått vad det är som felar, och nu ska jag göra en mycket relevant forskning om detta.

Jag tror nämligen att det är mina p-piller som spökar. Har anat det ett tag nu, eftersom den där surheten kom typ en månad efter jag plockat ur p-staven och börjat med de nya. Så jag läste om biverkningarna idag, och se på fan, där stod det både om humörsvängningar och nedstämdhet - precis som jag har haft det på senaste. Så nu ska jag testa att sluta ta dem och se om det förändras, annars sitter problemet djupare och jag får helt enkelt rannsaka mig själv ännu mer.

Så jag ber om ursäkt till de som fått stå ut med min irritation helt i onödan (mestadels R&R här faktiskt, men även några andra) (vissa har jag dock haft rätt att vara irriterad på så er tänker jag inte be om ursäkt). Jag hoppas det blir bättre!

Så så äre.
Idag har varit en seg dag i skolan. Tränade innan, och det var gött! Efter skolan cyklade hem, irriterad som få. Sov en stund och mådde lite bättre. Sedan kom Carro och vi körde årets första grillning, satt och pratade länge. Skönt att få umgås lite och prata, det var längesedan!

Imorgon blir det Arena, sedan skola och så mys med syster, Robert och (förhoppningsvis) Rasmus :) Me like!

Tjingeling!


Lånade grill av Lina och efter ett tag blev det ös ;)